Categorieën
Uncategorized

Act of Mutiny

Act of Mutiny, wie zijn wij?

Act of Mutiny is een groep mannen die sfeervolle maritieme folkmuziek maakt, veelal Engels-, maar ook Frans- en Spaanstalig. Als de gelegenheid daarom vraagt kan er ook Nederlandstalig “Zeemansgeschal” klinken!

De groep Act of Mutiny, Jeroen Burggraaf, Leo van der Ark, Herman Hol en René Lignac
Jeroen Burggraaf, Leo van der Ark, Herman Hol en René Lignac

We hebben een veelzijdig repertoire dat bestaat uit traditionele en modernere werkliedjes van zeelui, vissers, houthakkers en gevangenen. We zijn steeds op zoek naar nieuw en origineel materiaal en onze inspiratie komt vanuit alle windstreken. Uit de performance spreekt groot enthousiasme, en vol overgave worden ballades over de zee, kaapvaart, muiterij, piraterij en natuurlijk vrouwelijk schoon en verloren liefdes vertolkt. Rauw en meeslepend, dan weer melancholiek. Naast meerstemmige zang worden de liedjes ten gehore gebracht onder begeleiding van een verscheidenheid aan instrumenten.

3 reacties op “Act of Mutiny”

We absolutely love your blog and find most of your post’s to be exactly
I’m looking for. Would you offer guest writers to write content
to suit your needs? I wouldn’t mind creating a post or elaborating on most
of the subjects you write regarding here. Again, awesome weblog!

Heb jullie vorig jaar gehoord in Vegesack en vind jullie nu bij toeval terug. Vond het destijds een sterk optreden. Keep up the good work, mannen! Zal kijken of ik binnenkort weer een optreden van jullie kan bijwonen! Groeten vanuit Hengelo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *