gastenboek/recensies

Gastenboek/Recensies

Act of Mutiny is overal en nergens te vinden in Nederland. Van Amsterdam tot Maastricht en van Rotterdam tot Groningen. Kortom Act of Mutiny is altijd wel in de buurt. Heeft u toevallig een optreden van Act of Mutiny bezocht of kwam Act of Mutiny bij u op bezoek?

41 comments

10 reacties op “gastenboek/recensies”

Was hier samen met mijn date benthe, was me een leuke ervaring vooral Jeroen presteerde uitstekend misschien is de voice of holland wat voor hem groetjes Luuk (hog)

Ik vond het een sublimaal optreden, helemaal niet laagwaardig, of ‘saai’. Ik ben het er wel mee eens dat jeroen geweldig kon zingen, wat een optreden! Hij zou mee moeten doen als jury bij een zangshow.

Magnifique show, bedankt voor de ervaring.

Beste dhr. Zwaan,

Ik ben het zeer oneens met het feit dat u de groep ”Act of Mutiny” laagwaardig en saai noemt. Ik ben het absoluut er niet mee eens en ik vind het zelfs schandalig dat u deze mening heeft. Ga zelfs iets voor de maatschappij doen i.p.v. je zusje/moeder neuken!

Mvg Tom van Heijningen

Ik ben hier samen met mijn scharrel Nathan hier als eerste date naar toe geweest en het was een groot succes inmiddels al weer 2 jaar samen<3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *