Categorieën
Uncategorized

Act het theater in, een nieuwe stap !!!

We zijn heel trots en blij om te kunnen melden dat Act het theater in gaat ! We zijn onlangs gevraagd door de jonge honden van het Leids theatercollectief PS|Theater om mee te doen aan hun nieuwe voorstelling "Wij van de Fabriek". Deze gaat in november de planken op, op een wel heel toepasselijke locatie: de Meelfabriek in Leiden.

PS|Theater heeft de afgelopen jaren naam gemaakt in de Leidse regio met tot de verbeelding sprekende projecten en voorstellingen. In het vierjarenproject "De Atlas van Leiden" bracht men het narratief erfgoed van de stad tot leven in de achtereenvolgende voorstellingen het Verdriet, de Hoop, het Geloof en het Verlangen van Leiden. Op hun podium ontmoeten amateurs en professionals elkaar.

wijvandefabriek_web__large_kleur

Sinds medio augustus zijn we aan het repeteren met regisseur Pepin Smit en muzikaal leider Rian Evers. Er is een aantal liederen uit het omvangrijke en gevarieerde Act-repertoire gekozen die verwerkt zullen worden in de voorstelling. Ze zullen vertolkt worden door drie mannen van Act, Leo zit in november helaas in Vietnam, ook lekker… We worden hierbij versterkt door een aantal maten van ons zusterkoor 'Rumor di Mare'.

In een volgend bericht zal meer te lezen zijn over de inhoud van het stuk "Wij van de Fabriek". Voor meer informatie kan je nu al terecht op de website van PS|Theater, www.pstheater.nl.